«فتح نو» لایه‌های پنهان نقش زنان در جنگ را نمایان می‌سازد سفیر انگلیس در سازمان ملل: آتش‌بس غزه در دسترس است دربه‌دری شهرک‌نشینان اسرائیلی از کشوری به کشور دیگر؛ از قبرس تا یونان دیدار وزیر خارجه رژیم صهیونیستی با زلنسکی مجمع تشخیص مصلحت نظام سه موافقت‌نامه مصوب مجلس را تأیید کرد تکرار تهدیدهای آمریکا: تهران با یک انتخاب رو‌به‌رو است غریب‌آبادی: آمریکا و اسرائیل منشا بی‌ثباتی منطقه هستند حریدی‌ها و پلیس اسرائیل به جان هم افتادند اختلالات روانشناختی، علت ۷۵ درصد بی‌خوابی‌ها رئیس رژیم صهیونیستی راهی غزه شد (یکم مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی دوباره به سوریه حمله کرد (یکم مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی به اشغال کامل کرانه باختری رسمیت بخشید پزشکیان از پروژه متروی قم بازدید کرد ارتش اسرائیل به افزایش تلفات در عملیات کیفی مقاومت اعتراف کرد سومین دور از مذاکرات روسیه و اوکراین در استانبول + فیلم ایران خواستار محکومیت جهانی حملات اسرائیل به مناطق حساس محیط‌زیستی است غریب‌آبادی: تیم فنی آژانس به ایران می‌آید تاکید آیت‌الله علم‌الهدی بر کاهش هزینه‌های اسکان زائرسرا‌های ارزان قیمت در مشهد پزشکیان: محله‌محوری موجب افزایش مشارکت مردمی می‌شود آملی لاریجانی با خانواده شهید سپهبد سلامی دیدار کرد بالگرد نیروی دریایی ارتش به ناوشکن آمریکایی هشدار داد (یکم مرداد ۱۴۰۴) رئیس جمهور تونس از مشاور ترامپ با تصاویری از کودکان گرسنه غزه استقبال کرد تشرف پزشکیان به حرم حضرت معصومه (س) آیت الله علم الهدی: نسل زد (Z) با وجود تمام مشکلات، در میدان جهاد انقلابی فعال‌اند | رهبر معظم انقلاب مدیریت اقتدار ملی را در بزنگاه‌های امنیتی به نمایش گذاشتند لفاظی وزیر خارجه اوکراین علیه ایران و روسیه برای همتای اسرائیلی‌اش ائتلاف اتهام‌ساز؛ هم‌صدایی اوکراین و تل‌آویو علیه ایران و روسیه ظفرقندی: قحطی تحمیلی بر غزه، فاجعه انسانی و ننگ تاریخی است
سرخط خبرها

 آیت‌الله علم الهدی: افسران هوانیروز همچون همه کارکنان ارتش، مایه افتخار نظام و سربلندی امت هستند

  • کد خبر: ۱۱۳۸۲۴
  • ۰۲ تير ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۶
 آیت‌الله علم الهدی: افسران هوانیروز همچون همه کارکنان ارتش، مایه افتخار نظام و سربلندی امت هستند
نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: افسران هوانیروز همچون همه کارکنان ارتش، مایه افتخار نظام و سربلندی امت هستند و خدا را شاکریم که شخصیت‌های فداکار و باایمانی در بدنه نیرو‌های مسلح ما قرار دارند که به برکت حضور آنان، قلوب مؤمنین آرام گرفته و کشور از گزند آسیب‌ها در امان است.

به گزارش شهرآرانیوز، ولی فقیه در استان خراسان رضوی، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در دیدار با امیر سرتیپ یوسف قربانی فرمانده هوانیروز ارتش و جمعی از فرماندهان و کارکنان هوانیروز مشهد با اشاره به اینکه امرای ارتش سرمایه‌های ملت در عرصه جهاد هستند، افزود: در سال‌های پس از انقلاب، دشمن همواره درصدد بود تا در فراز و نشیب‌های مختلف، جامعه و نظام را در نقاط ضربه پذیری قرار دهد، اما در این ایام، چهره‌های نورانی و اندام‌های ورزیده فرزندان ملت در ارتش جمهوری اسلامی ایران همیشه مایه دلگرمی و قوت قلب دوستداران انقلاب است.

وی بیان کرد: شهامت و غیرت مثال زدنی فرماندهان ارتش که آمیخته با اعتقادی راسخ و ایمانی عمیق است، ظرفیت بی‌مانندی را برای نظام اسلامی ما ایجاد کرده که یادآور قدرت پروردگار و عنایت اهل بیت (ع) است و در سایه آن، ارتش جمهوری اسلامی ایران به تنها یگان نظامی در دنیا تبدیل شده است که آمادگی رزمی و توانمندی نظامی را با باور‌های دینی و اعتقادی درهم آمیخته و به عالیترین درجه بازدارندگی دفاعی رسیده است.

نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی، اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس و هم در ماجراجویی‌ها و شیطنت‌های پراکنده دشمن در تاریخ انقلاب اسلامی، هوانیروز ازجمله یگان‌های مقابله کننده محوری و عناصر مؤثر دفاعی کشور بوده که باعث شد تا همگان نسبت به اخلاص و توانمندی مجاهدان این یگان آگاهی و اشراف داشته باشند، اما موضوعی که عمدتاً از آن غفلت میشود، هویت اعتقادی هوانیروز در تاریخ انقلاب اسلامی است.

او افزود: نقش همافران و نیروی هوایی ارتش در وضعیت سیاسی کشور بسیار مؤثر بوده است؛ تا جایی که قیام افسران نیروی هوایی ارتش در روز نوزدهم بهمن‌ماه را میتوان نقطه عطفی در مبارزات سیاسی مردم با رژیم طاغوتی پهلوی دانست و این مسائل باید برای افسران جوان و کارکنان هوانیروز هم به خوبی تبیین شود تا از سابقه انقلابی یگان خود آگاهی داشته باشند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه عامل اصلی بازدارندگی، روحیه افسران و سربازان ما در رده‌های مختلف نیرو‌های مسلح است، گفت: آن چیزی که در پنتاگون مورد محاسبه دشمن قرار می‌گیرد، تجهیزات نظامی و دفاعی ماست، اما این تجهیزات زمانی به اوج اثربخشی می‌رسد که با ایمان همراه باشد و همین بی‌بهره بودن از ایمان باعث میشود تا صهیونیست‌ها علیرغم استفاده از تجهیزات مدرن نظامی، در جنگ‌ها پا به فرار بگذارند و تسلیم شوند.

وی ابراز کرد: در دوران حکومت پهلوی، هیچ کشوری در دنیا از توان نظامی ارتش ایران حساب نمی‌برد و اشغال ایران به دست متفقین در کمتر از یک هفته نمونه این موضوع است، اما پس از انقلاب، ارتش فداکار ما یکی از مؤلفه‌های اساسی اقتدار نظام اسلامی بوده و روحیه افسران و ولایتمداری فرماندهان، بازدارندگی فوق‌العاده‌ای برای ماجراجویی‌هایی دشمنان ایجاد کرده است.

امام جمعه مشهد اظهار کرد: انسان به باورمندی زنده است؛ به طوری که اگر خداباوری از زندگی حذف شود، هیچ موضوعی وجود ندارد که بتواند انسان را به زندگی دنیوی وابسته کند. خوشبختانه این باورمندی به همان میزان که امام خمینی (ره) به خدا و فتح و نصر الهی ایمان داشت، امروزه در تفکر فرماندهان ارتش استمرار پیدا کرده و کار به جایی رسیده که هرکس در هر نقطه از عالم بخواهد روایت غزوات و جنگ‌های صدر اسلام را برای خود تصویرسازی کند، برای درک جایگاه سربازان سپاه اسلام و یاران پیامبر اکرم (ص)، تصویر افسران ارتش و سپاه ما را به ذهن خواهد آورد.

وی ابراز امیدواری کرد: امامین انقلاب، راهنمای جریان حاکمیت جامعه به سمت دولت عدل مهدوی هستند و به همین ترتیب، رزمندگان مخلص ما در رده‌های مختلف نیرو‌های مسلح نیز در عالیترین مرتبه کمال خود، سربازان در رکاب حضرت بقیه الله (عج) خواهند بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->